Известие

Collapse
No announcement yet.

оказион 155 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• оказион 155 ???

Мисля, че ще е полезно за всички да си направим в темата за 155-те нещо, като оказион.
    Знам, че си има раздел за продажби, но ако тук са събрани частите само за 155, ...
    Ако не, нека просто да махнат темата...
    При мен нещата тръгнаха то там, че просто явно няма да мога се разделя с 155-та цяла.
    Не ми се коментира какво и защо...
    Та...
    Може ли някой запознат да се изкаже, колко горе-долу мога да взема ако я (от подписа) разпродам на части...
    отвън колата определено не свят...(брутално ме преби оня-люленската градушка), има и други забележки...
    Реално за боядисване са броните и две врати...
    Просто ми е интересно предишния "водач" що за говедо е бил..
    иначе си върви - на път за морето без особен напън прескочи двата стотака...
    двигателя и скоростите, мисля че са наред (филтър - конус, само хубаво масло)...
    гърнето е заминало...
    Имах дертове с тоците (течеше ми челното стъкло), но мисля че Бобо ги оправи...
    Солона е позахабен, но няма скъсано или протрито...
    нови (от пролетта) гуми на лети джанти...
    комплект железни джанти със зимни гуми, които спокойно могат за изкарат още поне два сезона...
    сносна музика...
    Отворен съм за всякакви въпроси...
    AR 155 2.0 16V Never Forget You
    AR 166 2.4 JTD

На части трудно се продава, тоез бавно...и трябва да си направиш касичка, за да сложиш днес изкараните 20-30лв. за някоя част ...и да не ги харчиш, че идеш ли до магазина ще се изпарят)...до година две, може и да искараш повече от реалната цена...стига да има търсене...и пак ще имаш нещо да ти се мота в гаража....
    Ако си решил да я пускаш на части пусни снимки на летните Дганти...
    п.с. иначе идеята за зоказион е добра...стига модераторите да я одобрят..
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И аз съм за идеята за оказиона,че ми се мотаят едни части ,кой може да се продаде ,кое да се подари.
      Много хора имат нужда от мн дребни ,а и не само дребни неща,а на други така им прашасват.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

И аз съм ЗА идеята.
        Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

И аз съм за
          Мотае ми се ляв фар, стъклата за задна лява врата, и машинка ръчна за същата, панела с бутоните за електрическите стъкла с бравата на шоф. врата, разширителен съд за антифриза с капачката, мигачи странични в калника от правоъгълните.
          Last edited by vaklinator; d.m.y г., 20:18.
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Мисля, че някой редовен трябва да се заеме с обобщаването на първа страница на списъка с частите и хората, които ги продават/подаряват... Ако сте съгласни с това предложение, аз бих издигнал MUROMAN като достоен за "длъжността", стига той да няма нищо против
            Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
            Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
            Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщение
              Мисля, че някой редовен трябва да се заеме с обобщаването на първа страница на списъка с частите и хората, които ги продават/подаряват... Ако сте съгласни с това предложение, аз бих издигнал MUROMAN като достоен за "длъжността", стига той да няма нищо против
              става за Muroman!

Иначе на мен ми се мотат стъклата за задна лява врата, както и машинката й за ел. стъкло! Имам и 4 оригинални пружини, предни и задни за 155 1.8 .

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

И аз съм за

На мен ми се мотаят из гаража ЕКУ, 2 предни калника от стария фейслифт, помпа хидравлична с казанче, 2 броя бубини, маслен радиатор, ламарината под предния капак между фаровете и една предна пружина. Ако на някой му трябва нещо да свирка
                Last edited by Xman; d.m.y г., 09:01.
                АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Аз имам пластмасов колектор здрав е не е лепен.
                  Alfa Romeo 155 1.7 TS

Comment

Добре момчета ,всичко е ясно.
                    Аз нямам нищо против да обобщя нещата ,но нека някой от модераторите на нащия раздел да ни даде зелена светлина за тази тема.
                    Друг въпрос ,ще се продават ли нещата,ще се подаряват ли или по преценка на човека ?
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Всмукателен колектор, метален, вкл. дроселова клапа и маншони.
                      Дроселова клапа.
                      Хидравлична помпа.
                      Блок.
                      Колянов вал, комплект с лагери.
                      Глава.
                      Алтернатор.
                      Alfa Romeo 155 1.7 TS '94

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        Добре момчета ,всичко е ясно.
                        Аз нямам нищо против да обобщя нещата ,но нека някой от модераторите на нащия раздел да ни даде зелена светлина за тази тема.
                        Друг въпрос ,ще се продават ли нещата,ще се подаряват ли или по преценка на човека ?
                        баце ,, уреди ме с предни тонколонки , 4е моите са капут,,ако някои има да казва шо иска,,писах на БУХАЛКАТА ама ???па мойе и аз да сам сгафил не6то

Comment

Колеги в следващите 2 часа спешно търся ляво ,задно ,триъгълно ,ЗЕЛЕНО стъкло. Лошото е ,че до 14ч. трябва да съм го монтирал, така ,че Ви моля само ако има в рамките на София.
                          0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                          Автогаз сервиз-
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                            Колеги в следващите 2 часа спешно търся ляво ,задно ,триъгълно ,ЗЕЛЕНО стъкло. Лошото е ,че до 14ч. трябва да съм го монтирал, така ,че Ви моля само ако има в рамките на София.
                            Късно видях поста ти. Имам,,,,,ама
                            Alfa 155 2.0TS 8V '93
                            sigpic
                            VW LADAVAGEN '81
                            CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Благодаря ти! Вече ми беше интересно дали изобщо някой ще реагира. За сега сложих едно синьо, но ако не мога да преодолея разликата ще те потърся и ще разглобявам пак.
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Working...
                              X